Lars Rüger HR

Passion frem for profit


Hos Lars Rüger HR handler det om passion frem for profit. Fokus er på seriøse konsulentydelser, som kan skabe gode resultater for kunderne. Sammen med dygtige samarbejdspartnere vil vi repræsentere det gule kort til smart-i-en-fart konsulenterne.


Kundefokus

Vores mål er at være med til at skabe bedre resultater for vores kunder – kun hvis det lykkes er der basis for et samarbejde på den lange bane – og vi værdsætter langvarige relationer, fordi vi tror et gensidigt godt kendskab er med til, at du får det optimale ud af ”øjnene udefra”.

Seriøsitet

Du skal kunne regne med den konsulent, som du inviterer inden for i din virksomhed – og os kan du regne med. Vi stiller høje krav til vores egne præstationer, og vi løser kun opgaver, som vi føler os kompetente til. Derfor samarbejder vi med et netværk af dygtige konsulenter, som du og din virksomhed også kan have glæde af.

To ører og en mund

Det er din forretning, din organisation og dine medarbejdere – vi søger at opbygge en solid forståelse for den virkelighed, som du befinder dig i – det er for os en naturlig forudsætning, hvis vi skal være et aktiv for dig.
 

Fortrolighed

Du får vores ærlige meninger og anbefalinger - og vi forstår at håndtere den fortrolighed, der hører til på direktionsgangen og i HR-afdelingen.

Min erhvervskarriere tog sit afsæt med ti år inden for salg og ledelse efterfulgt af ti år som ekstern virksomhedskonsulent.

En uddannelse som cand.merc. har givet mig en grundlæggende forretningsforståelse – en forståelse, som jeg har god gavn af i mit virke som konsulent.

Jeg har gennem mere end 10 år som konsulent opbygget en solid erfaring inden for bl.a. rekruttering, ledersparring, ledergruppeforløb organisationsudvikling, strategiforløb, teambuilding samt outplacement. Lysten til at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og HR, er den drivkraft, der har fået mig til at etablere Lars Rüger HR A/S.

Lars Rüger HR A/S
Vitus Bering Innovation Park
Chr. M. Østergaards Vej 4a
8700 Horsens
LR@LRHR.dk
www.lrhr.dk