Niels Mølby

HR Mølby


Nøglekompetencer:

Individuelle coachingforløb
Ledelsesudvikling
Talentudvikling

Teamudvikling

Rekruttering
Facilitering


Mit afsæt
Jeg får et personligt kick, når jeg bidrager til at udvikle og flytte mennesker og organisationer. Min mangeårige erfaring i at designe, planlægge og gennemføre udviklingsaktiviteter bringer jeg i spil, når nye aktiviteter skal igangsættes og implementeres.
Jeg er tilhænger af, at anvende det, der virker, herunder velafprøvede  og –dokumenterede værktøjer og koncepter. Jeg har dog også et ønske og en ambition om, at udfordre såvel konsulentbranchen som kunden på, hvad der skaber værdi og hvad der kan stå i vejen for et succesfuldt udviklingstiltag.
Samarbejde om løsninger
Jeg tror på, at de bedste løsninger opnås, når al intern viden og erfaring kombineres med kompetencen og erfaringerne fra ”øjnene udefra”. Jeg lægger op til tæt fleksibelt samarbejde og har en ambition om, at være tæt samarbejdspartner (frem for klassisk leverandør), når mennesker og organisationer skal flyttes!

Jeg er…..
Autentisk; ”What you see is what you get”. Jeg vil til enhver tid være tro mod mig selv og mine grundlæggende værdier. Jeg er meget bevidst om, hvor mine faglige og personlige kvaliteter bringes bedst i spil og skaber størst værdi. Hellere sige ”nej tak” frem for at levere på for lavt niveau.

Kompromisløs; Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, værdiskabelse og overholdelse af aftaler! Jeg
gør mig umage og sætter ”overliggeren” højt – til gengæld forventer jeg også af mine omgivelser, at de som minimum gør sig umage i bestræbelserne på at skabe det bedste resultat.

Kreativ; Søger du en konform samarbejdspartner bør du lede videre! Jeg udfordrer gerne eksisterende metoder og mønstre – ikke for at ændre på ”det, der virker”, men for at skabe nye vinkler og perspektiver på såvel nye som velkendte problemstillinger.

Baggrund
Jeg har arbejdet inden for HR feltet siden 1997 i diverse roller; intern og ekstern konsulent, leder. HR Mølby ApS så dagens lys i 2008. 


  Læs mere: linkedin.com/in/nielsmolby

HR Mølby ApS
Lillesøvej 42
8660 Skanderborg
Tlf. 2022 2093
niels@hr-molby.dk